NÄR MAN VILL HÄMTA ANDAN OCH ETT FIRANDE COMING UP…

Posted on

Hej på er allesammans!

Nu har jag jobbat min sista hela vecka på ett bra tag. Nästa vecka är det ju Kristi Himmelfärdsdagshelgen och från och med veckan därefter är jag permitterad igen på fredagar fram till sommaren. Jag ska nyttja dessa dagar till att hämta andan och ta hand om mig själv så att jag är redo för att njuta ordentligt av semestern från dag 1. Det brukar annars ta minst en vecka innan man är nere i varv.

Ett ställe att hämta andan på är Närsholmen i När, (som jag skrev om i min Gotlandsguide Del 3 för lite sen. HÄR hittar ni guiden) halvön med den röd- och vitrandiga fyren där man kan hitta ett lugn utöver det vanliga. Man kan bo över i den gamla fyrvaktarbostaden som numer är ett vandrarhem och det måste vara otroligt rofyllt att få vakna upp där tidigt en morgon. HÄR kan ni hitta mer information om boende på Närsholmen.

Närsholmen som utsikt från “fastlandssidan” i När.

När är en trevlig liten by (eller socken som man säger på Gotland) och det finns en hel del att göra både där och i omgivningarna runtomkring. Det finns bland annat en en hamn, man kan paddla kanot i Närsån och mycket mer. HÄR kan ni hitta mer information om vad som finns att göra.

Men i morgon ska vi inte hämta andan för vi har nämligen ett födelsedagsbarn som ska firas. Per fyller år så det blir glass och ballong hela långa dagen.

Ha en fin uppstart på helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  maj 7, 2021

  Önskar dig en trevlig helg med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 8, 2021

   Tack Carin <3 Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  maj 8, 2021

  Så vackert, ska bli så mysigt att åka till Gotland kram

  • tiname@live.se
   maj 8, 2021

   Välkomna hit till ön <3 Kram //Tina

Previous
VECKANS NYHETER…