Mode

VECKANS NYHETER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, H&M, KappAhl och MQ MARQET.

Hej på er!

Ikväll tänkte jag tipsa om ett gäng snygga grejer som kommit in i veckan. Det är lätt att gå bananas nu när det är dags att skifta innehåll i garderoben och vi börjar gå mot sommar. Än så länge känner jag mig rätt snuvad på våren och jag tror att jag är i gott sällskap av många av er andra men i nästa vecka vänder det. Då ska temperaturen äntligen krypa uppåt och jag kan få lägga undan exempelvis vantarna som jag var tvungen ha på mig idag på dagens cykelrunda. Allvarligt talat… vantar i maj… det är inte ok.

HÄR hittar ni den snygga blusen med gula detaljer. HÄR finns den vita.

Snart startar också klänningssäsongen och HÄR finns en ljuvlig strandklänning. Och HÄR och HÄR finns dessa svarta stilrena svarta klänningar.

Kjolar kan man ju aldrig få för många av och HÄR finns den gula som jag blev alldeles kär i och HÄR hittar ni en rosa dröm.

De här topparna är också så fina tycker jag. HÄR och HÄR finns de. Ja det var resultatet av min spaning efter nyheter ikväll.

Här har det annars varit full fart med jobb och igår kväll bjöd vi in oss på middag hos mina föräldrar. Det är så mysigt att vi kan ses inomhus igen även om vi inte kramas och håller oss på lite avstånd från varandra. De har verkligen fått tillbaka sina liv igen och det är ju väldigt stor skillnad att tappa ett år när man är i 80-årsåldern jämfört med oss alla andra som är i yngre åldrar. Jag är så tacksam för att de har klarat det här året och att de nu är vaccinerade. Vi har lite att ta igen nu!

Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *