Allmänt

NO TIME TO DIE…

Hej på er och hej fredag!

Har ni sett den senaste James Bondfilmen? Jag tror att jag har sett alla faktiskt men jag måste säga att tillsammans med Roger Moore så är Daniel Craig min absoluta favorit som Bond. Bondfilmerna har förändrats med åren och blivit mer råa och läskiga men humorn finns kvar.

Av de fem filmer som Daniel Craig varit med i så gillar jag ”Skyfall” och den senaste ”No time to die” allra bäst. Jag ska inte spoila något för er som kanske ännu ska gå och se den men jag måste ändå få berätta att det här var första gången jag grät till en Bondfilm. Jag har somnat någon gång när det har varit en tråkig film som exempel Casino Royal som jag, trots att jag sett om den minst två gånger, inte kan förstå mig på men gråtit har jag aldrig gjort tidigare.

Filmen är 2,40 lång och visst, det var något parti med biljakter och när det skulle skjutas på varandra som kanske kunde ha kapats lite men i övrigt så gick tiden väldigt snabbt. Men det krävdes en stooooor popcorn till den här filmen. Hur som helst så var det mysigt att gå på bio igen för vi har inte varit på bio sen innan pandemin bröt ut då vi såg ”Bohemian Rhapsody” och ”A Star is Born”. För övrigt så är Rami Malek som spelar Freddie Mercury i ”Bohemian Rhapsody” även med i nya Bondfilmen. Grym skådespelare!

Nu är jobbveckan slut för den här gången och det ska bli väldigt skönt med helg. I morgonkväll kommer Johannes och hans Viktoria på middag och på söndag ska vi, förutsatt att våra småkottar är friska åka ”The Ocean Bus”, eller ”Hajbåten” som Loa och Majken kallar den. Det är en amfibiebuss som kan gå både på land och vatten vilket ju är så spännande. Loa fick det av oss i födelsedagspresent men Majken har lite otippat inte gjort annat än att prata om den där hajbussen och nu har Loa frågat om inte Majken kan få följa med. Jag måste dela med mig av hur den konversationen gick för den är så gullig…

Det började med att Loa frågade mig något i stil med att ”kommer Majken att få följa med och åka hajbussen i helgen?” varpå jag svarar att ”nääää det ska vi ju göra med dig. Du har ju fått det i present och Majken är nog för liten och hon har ju fått andra grejer”. Sen var det inte mer med det. Dagen efter pratar jag med Jacob och då berättar han att han hör en konversation mellan Loa och Majken på väg hem från oss där Majken säger till Loa ”Loa, frågade du farmor om jag fick följa med på hajbåten?”. Då svarar Loa ”Ja jag frågade men farmor sa nej”. Men hur gulligt var det inte att Majken skickat Loa att fråga om hon kunde fått följa med och jag fick ju lite ont i hjärtat av det hela så när jag kollat upp med pappa Jacob att Loa verkligen ville att Majken skulle följa med så var jag snabb att köra en FaceTime med Majken och fråga om hon vill följa med. Gissa om om vi har en glad liten tjej här nu. Och en lycklig storebror också för den delen. Underbara älskade ungar!

Nu är det dags att fixa fredagsmiddag. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Jag är inget fan av James Bond filmer, men sett rätt många ändå, hur nu detta hänger ihop vet jag inte.
  Ha en trevlig tur med hajbåten med båda barnbarnen.
  Så gulligt av storebror att fråga om lillasyster fick följa med. Klart farmorhjärtat smalt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Haha, jag håller med dig. Jag är inget stort fan men ändå har jag sett alla filmer. Jag kan liksom inte sluta… Ja, jösses, de där små… de kan verkligen linda en runt sitt lillfinger <3, Kram//Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *