Allmänt

FÖR JAG HAR VARIT PÅ JOBBET…

Hej på er!

Tänk att igår kunde jag äntligen få åka in till mitt jobb igen. Jag hade några fysiska möten på plats och bytte lösenord på min dator. Det kändes helt overkligt att kliva in genom dörrarna här och heja på tjejerna i receptionen efter så många månader. Härlig känsla och jag njöt av varje minut.

Nu var det väldigt tomt i huset för här brukar det annars vara full rulle med massor av människor. Vi jobbar ju aktivitetsbaserat och det brukar finnas människor i alla möjliga delar av huset. Här i ljusgården brukar jag landa ner när jag är på språng mellan olika möten exempelvis. I övrigt så finns det projektytor, tysta rummet, avskilda rum, öppet kontorslandskap, sittgrupper och enskilda sittplatser som är mer som typ fåtöljer. Mina grejer förvarar jag i mitt eget skåp. Den här arbetsmiljön passar mig väldigt bra men jag har ju också möjlighet att jobba hemma när jag har behov av att fokusera och sitta enskilt.

Gudars vad jag har saknat den här miljön…

När jag kände mig klar var det dags att dra mig hemåt igen. Jag brukar åka flygbussen från och till Arlanda eftersom hållplatsen ligger så nära här där vi bor och det var inte speciellt många på bussen varken när jag åkte dit eller hem. Under normala omständigheter innan pandemin så gick bussen var 10:e minut, under pandemin en gång i timmen när det var som värst och nu går den var 20:e minut. Skönt med känslan av att det börjar återgå till någon slags vardag igen och trots det gråa vädret så var det en av de bättre dagarna på länge.

Igår kväll var Vendela här på middag. Så mysigt att ha henne så nära så att hon kan kvista över lite spontant så och då. Idag fick jag göra en akututryckning och ta hand om en förkyld Majken under tiden som Jacob och Linda hade lite att stå i. Vendela kom över och höll oss sällskap och bytte sen av mig för jag hade ett par möten till att rassla av under eftermiddagen. Skönt att finnas nära när det kör ihop sig som det brukar göra ibland när barnen är små.

Nu ska jag strax möta upp Per som varit på plats på sitt jobb idag. Vi ska ha en biodejt vilket var superlängesen. Vi måste ju så klart se den nya Bondfilmen. Den har fått goda omdömen har jag hört.

Ha en fin kväll!!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Förstår att det måste kännas skönt att kunna gå till sitt jobb igen och träffasina kollegor dessutom.
  Så bra nr man kan hjälpa sina barn när det kör ihop sig.
  Ha en fin biokväll.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja verkligen, både vad gäller jobbet och att kunna hjälpa till när det kör ihop sig. Tack det hade vi! Jättebra film… Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *