Allmänt

NORR MÄLARSTRAND…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Hej!

Vi försöker ju att gå promenader runt omkring här i stan så fort vi har möjlighet och igår var det Norr Mälarstrand som var vårt mål. Det här stråket är nog det jag gillar mest av alla. Det är så grönt och lummigt och mysigt för både för barn och vuxna.

Det är också väldigt lätt att sladda in till Mälarpaviljongen som ligger längs med vägen. En av våra favoriter här i stan. Men det gjorde vi inte igår även om det såg väldigt inbjudande ut.

Längs med stigen så finns det olika typer av bänkar, träfåtöljer och bryggor där man kan stanna till och njuta av utsikten över stan.

Vita byxor HÄR.

Idag kändes det nästan lite ovant att jobba igen efter fyra dagars skön ledighet. Men det blev ändå en mjukstart med en långlunch för att gå till frissan för att sätta om mitt Hairtalk. Man ska sätta om det efter sex till åtta veckor och det hade nu gått åtta veckor sedan. Det var alldeles för länge upptäckte jag de senaste dagarna så sju veckor kommer att bli lagom för mig. Och utväxten ska vi inte tala om. Hemskt var ordet!

Idag kom sommaren och det är ju typiskt när man jobbar men jag hoppas att det ff är skönt ute för strax ska vi gå till livsmedelsbutiken för att handla till veckan. Usch, gillar inte att handla i vanliga fall och nu är det ännu mer olustigt men men… det måste göras.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

4 Comments

  • Eva

    Härligt! Mälarpaviljongen är vårat favoritställe när vi åker till Stockholm. Vi är från sandviken men åker ofta ner till barn och barnbarn. Väljer ofta att gå dit och äta och dricka gott ute på bryggan i solen. Får väl se hur det bli den här sommaren

    • tiname@live.se

      Ja visst är det mysigt där! Om ni kör fort så hinner ni kanske ner hit till Stockholm på ett par timmar 🙂 men låt oss hoppas att restriktionerna kommer att lätta i någon form. Jag håller tummarna för det så att ni kan få träffa barn och barnbarn. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *