NOTE TO MYSELF…

Det här mina vänner ska bli 2017 års fokus! 
2016 har varit ett fantastiskt år på många sätt men det har samtidigt varit ett år där vi har fått uppleva att människors sämsta sidor har kommit fram. Vi pratar om människor som funnits i ens närhet och utåt sett utger sig för att ha ett stort hjärta och gärna uttrycker det vitt och brett men när man skrapar lite på ytan har de inte något egentligt intresse av att lyssna eller ta in andras tankar och behov utan man vill bara dra nytta av situationer för egen vinnings skull. Vi har också stött på de som dömer och uttrycker det till höger och vänster utan att ta reda på fakta och sen finns det människor som faktiskt medvetet ställer till det för en eller människor som helt plötsligt bara “försvinner” på olika sätt och som lämnar en kvar med en konstig olustig känsla. Det är inte great people för mig men jag tror att dessa människor förr eller senare blir genomskådade; människorna som låtsas vara glada och snälla men inte är det innerst inne, brukar bli det.
Jag tror på att “man ska vara snäll med sin kompis” som Lilly brukade säga när hon var liten och 2017 ska bli året då vi väljer att umgås med just snälla människor. Tiden är för knapp för att den ska läggas på människor som bara tar energi och aldrig ger något tillbaka och jag är egentligen glad över att vi fick se dessa sidor för då kan ju vi satsa vår tid på de som är snälla och har ett stort hjärta på riktigt.
Med dessa ord lämnar vi 2016 med massor av positiva upplevelser och några mindre positiva och fokuserar på 2017 som vi kommer att fira in med nära och kära.
Låt 2017 bli snällhetens år!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HÄR SITTER JAG OCH DRÖMMER MIG BORT…