Mina dagar

NYTT ÅR OCH EFTERRÄTT FRÅN CHOKLADFABRIKEN…

Gott nytt år på er!
Hoppas att ni har haft ett fint avslut på 2016 och firat in 2017 riktigt ordentligt! Vi hade en mysig nyårsafton där vi fixade det sista inför nyårsmiddagen i lite lagom takt sådär. Bland annat gick vi bort till Chokladfabriken på S:t Eriksplan där vi hämtade upp vår beställda efterrätt och tog sen en sväng till Hötorget för att köpa lite fräscha blommor.
Kvällen var lugn och mysig och vi hade bland annat lilla hunden Hasse på besök som var så tapper som en vovve bara kan vara på nyårsafton. Det small rätt friskt runt 12-slaget och då märktes det att han blev lite stressad trots att TV:n var på med hög volym men han la sig i mitt knä och litade på att det nog trots allt inte var så farligt med där odjudet. För övrigt så fattar jag inte att man fortfarande smäller av så mycket raketer. Vad är grejen liksom… 
Idag hade vi bokat in en bio; 101-årigen som smet från notan… men den höll vi på att missa helt. På tunnelbanan, mellan Rådmansgatan och Hötorget tog det tvärstopp och vi blev sittandes där i tunneln i 20 min på grund av något tekniskt fel. Men till slut kom vi fram och fick rusa in på bion i sista sekund utan varken popcorn och cola… buuu… Filmen då? Ja den var ok. Lite lagom mysig och en bra film för hela familjen.
Efter bion bjöd vi in oss själva på fika till Jacob, Linda och Loa och fick inspektera deras ombyggnation av lägenheten. Väggar har flyttats och onödiga ytor har fått en funktion. Det kommer att bli så bra! 
Nu har ångesten smugit sig på för i morgon är det dags att börja jobba igen. Det har varit sköna lata dagar och jag hade gärna velat ha några dagar ledigt till men nu kör vi igen några veckor innan det är dags för lite roligheter igen. 
Ha en fortsatt skön nyårsdagskväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *