NU ÄR DET DAGS ATT PLOCKA FRAM HÖSTKLÄDERNA IGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Åhléns.

Hej Hej!

Nu kommer hösten med stormsteg men märkligt ändå att det varit typ 20° varmt idag. Det räckte med att ta på en tröja när vi gick ut på stan ikväll för att fixa några ärenden. Skönt ändå… för snart kommer kylan och mörkret över oss.

Tröja hittar ni HÄR. Så skön! Byxor finns HÄR, ett par klassiker från HOPE som har byxor som verkligen har en passform som passar de flesta. Jag har jättesvårt att hitta snygga byxor som passar på mig men Hope gör mig aldrig besviken. De är inte jättebilliga men inte heller jättedyra och de är värda varenda krona! Snygga sneakers hittar ni HÄR. Väska LV och skärp Hermès.

Det har tagit emot länge men nu har jag letat fram mina höstkläder som varit förpassade längst in i garderoben sedan i våras. Jag insåg till slut att det var dags, och konstaterade samtidigt att garderoben behövde fyllas på med lite nytt. Jag har spanat och hittat lite fina grejer. Jag ska visa er vad inom kort.

I övrigt så har det inte varit så mycket mer än jobb och träning som jag har hunnit med i veckan. Yoga igår och en PW för mig idag. I morgon blir det yoga igen och sen väntar roligheter i Uppsala på torsdag så då får det bli en vilodag.

Ha det fint hörreni!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 16, 2020

  Ja det är bara att bita i det sura äpplet och plocka fram höstkläderna.

  Ha det så trevligt i Uppsala (min födelsestad, där mina föräldrar bor kvar).

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 16, 2020

   Ja och idag såg jag löv på trottoarerna. Det är bara att acceptera att hösten är här nu. Tack, det ska bli spännande för jag har aldrig varit i Uppsala faktiskt konstigt nog. Kram //Tina

 • Maria Wiker
  september 16, 2020

  Mysigt när man får plocka fram lite höstkläder igen ändå, tycker jag… Jag har köpt lite nytt, jag med. Brunt, som jag är förtjust i, men även lite grönt som jag också gillar men mer i “perioder” 😉
  Jag har fått tips från annat håll om byxorna från HOPE, att de ska vara så sköna och bra,. Får nog kolla upp dem, tror jag 😉
  Ha så trevligt i Uppsala, som ju är min “närmsta stad”.
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   september 16, 2020

   Visst är det! Det är det enda positiva med hösten förutom att det blir så vackra färger på träden. Ja kolla upp Hopebyxorna, de är passar oavsett om man är smal eller lite mullig. Tack, det ska jag. Jag har aldrig varit i Uppsala… så konstigt… så det ska bli spännande. Kram //Tina

 • Christina
  september 17, 2020

  Härlig outfit o snygga brillor 😉 Min sambo jobbar i Uppsala på veckorna nu , svetsar fjärrvärme, vem vet du kansker ser honom i nån grop i stan :)) Ha en fin dag //Christina

  • tiname@live.se
   september 20, 2020

   Tack så mycket v ad glad jag blir! Aha, då ska jag hålla utkik när jag är där nästa gång :-). Ha en fin söndagskväll! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA EN LITEN PRINSESSA…