Mina dagar

NU HAR JAG FLYTTAT…

Heeey!

Har ni märkt att jag har flyttat nu och att det ser lite annorlunda ut på bloggen från och med igår? Ulrica fixade det sista under gårdagskvällen med att flytta över min blogg till en ny plattform och med en egen adress tiname.se. Men ni som har min gamla bloggadress inlagd kommer att komma till min nya med automatik så det är bara att hänga med. Nu håller jag på att ”packa upp”, dvs jag håller på att lära mig alla nya funktioner och finesser och jag har bara lärt mig det allra nödvändigaste så om något kommer att se knasigt ut så vet ni att det är jag som övar… Hur som helst så är ni så välkomna hit!

Vi har så fullt upp här om dagarna och kvällarna och det ser mest ut som på bilden ovan, att vi har med våra kameror överallt dit Helena tar oss på äventyr. Så när jag hunnit att ta hand om alla intryck och bilder så ska ni få hänga med på ett bildregn av våra upplevelser från Lofsdalen.

Nu är det dags för lite piff för ikväll ska vi gå ut och äta på restaurang och i morgon ska vi få göra något häftigt som jag aldrig har fått göra i hela mitt liv trots att jag varit massor i fjällvärlden under alla år.

Vi ses!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *