Mina dagar

NÄR MAN MELLANLANDAR I VÄSTERÅS

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en episk helg i Lofsdalen tillsammans med fina vänner. Jag tog tåget hem från Västerås vid 20-tiden ikväll och sen mötte min Per upp mig på Centralen och hjälpte mig hem med all packning. Men innan jag visar er fler bilder därifrån så måste jag visa er hur det såg ut när jag mellanlandade hemma hos Helena i torsdags innan jag tillsammans med ett gäng bloggande tjejer hoppade in i bilen och for iväg upp till fjällvärlden. Helena kom och hämtade mig vid tåget vid lunchtid och sen åkte vi raka spåret hem till Villa Skogsbrynet där hon bor tillsammans med sin familj. Det här huset är såååå vackert. Ja ni ser ju själva…

Här går man in i huset genom den mysiga lilla entrén…

… och det första man ser om man tittar in till vänster är en hall och ett matrum. Här satt jag och jobbade under eftermiddagen under tiden som Helena stökade omkring med sin packning. Efter någon timme kom Ulrica och gjorde oss sällskap.

Och då fixade Helena iordning en god lunch till oss.

Under tiden som Helena lagade lunch vandrade jag runt och fotade alla fina detaljer som de har överallt runt om i huset. Kolla in deras vackra lampor… och för att inte tala om kakelugnen som det också finns fler av lite här och var runt om i kåken.

Sen sa vi hej då till Villa Skogsbrynet och rullade ut ur stan men sikte på Lofsdalen.

Nu väntar en veckas jobb innan nästa resa tar vid. To be continued…

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *