Allmänt

NU ÄR JAG HEMMA IGEN…

Idag lämnade jag ett regnigt Norrköping för att landa in i ett lika blött Stockholm och nu är jag hemma igen efter ett par riktigt bra jobbdagar. HR Business som jag tillhör och vårt HR Service Center som finns just i Norrköping sammanstrålade för att teama ihop oss så att vi får förutsättningar att kunna göra stordåd tillsammans framöver. Och vilka härligt kreativa dagar vi haft. Det fanns plats för en hel del roligheter också och det var så kul att kunna ses igen efter alla begränsningar som funnits under pandemitiden.

Vi som tillhör Arlanda möttes upp på Centralen och tog tåget som kom och gick i tid. Inte alldeles självklart efter de senaste dagarnas snöoväder.

Jag blir så lycklig när jag landar in i den här stan. Jag bodde och pluggade här ”back in the days” och det känns som att jag kommer hem igen när jag kommer hit. Så fint att spårvagnarna fortfarande finns kvar. Minns att det var klurigt i början att hålla koll på dem när man körde bil men man lärde sig.

Vi checkade in på Elite Grand Hotel och sen var det fullt upp med aktiviteter av olika slag. Bästa chefen höll i trådarna tillsammans med sin chefskollega och som vanligt när man är iväg så blir det en hel del god mat, fika och godis. Grymma dagar!!!

Under eftermiddagen var det dags att säga hej då för den här gången och vända hemåt. Tåget ”gick som tåget” och vi gled in på Stockholms Central enligt tidtabell. Så skönt att det inte blev en massa strul.

När jag kom hem så möttes jag av Per som kom hem igår kväll efter en vecka på Gotland. Härligt att han är hemma igen. Det blev så himla tomt och trist mot slutet men nu är ordningen återställd och allt är som vanligt.

I morgon blir det jobb på Arlanda och sen är det dags att rulla in mot helgen. 1:a advent väntar ju runt hörnet så det ska fixas och donas en del här hemma.

Vi hörs!

KRAM!

6 kommentarer

 • Monika

  Ja gillar Norrköping skarpt men det gjorde jag inte när jag flyttade hit. Jag tyckte det var en tråkig stad. Då hade de t ex inte öppnat upp det fina och mysiga Industrilandskapet och inte fanns det någon universitetsfilial heller. Studenterna fick fart på stan. Spårvagnarna har jag alltid gillat och hoppas att de bygger ut, t ex till och förbi sjukhuset. Vårt stationshus är superfint tycker jag. Undrar vad som händer med det när (om) Ostlänken byggs?
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Samma här… jag tyckte inte alls om Norrköping när jag flyttade dit. Det ändrades rätt snabbt och vi flyttade hem till Gotland igen eftersom vi väntade vårt första barn men jag kände mig inte färdig med stan så jag tar varje chans att återvända. Den har verkligen blivit så fin. Allt det fina med industrilandskapet skapades efter att vi flyttade därifrån så det fick vi tyvärr aldrig uppleva under tiden vi bodde där. Men vem vet… jag har sagt till Per att om vi tröttnar på Stockholm så kanske Norrköping kan vara ett alternativ? Vi får se om jag får med honom på tåget… Kram //Tina

 • Ulrica

  Så härligt med såna samlingar där man får utbyta erfarenheter och utvecklas. Vi blev ju uppköpta här i höstas och jag ingår nu också i en koncern-HR-grupp vilket är jätteroligt och jag ser så mycket fram emot allt jag kommer få lära mig och även lära ut :).

  Kram Kram

  • tiname@live.se

   Eller hur! Så roligt att du får utvecklas inom HR. Bästa och roligaste jobbet enlig min mening 🙂 Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *