Allmänt,  Inredning

VÄLKOMMEN 1:A ADVENT…

Dagarna bara flyger iväg och tiden springer ifrån mig hela tiden känner jag, men idag har vi alla fall fått till adventspiffet efter att ha jagat efter amaryllis, tallkvistar, hyacinter och mossa en bra stund. Högvilt här på Odenplan idag och ett tag trodde jag faktiskt att vi skulle bli utan.

Men nu är allt på plats inför morgondagens 1:adventsfirande med alla ungar och jag kan andas ut.

Hur har ni det? Är ni i fas? Jag tänker varje år att jag ska försöka att vara ute i god tid men det skiter sig varje år, så dagen innan 1:a advent springer jag omkring som en galning och försöker att hitta allt som jag har tänkt att fixa; allt från adventsstjärnor till adventsblommor. Nästa år måste det bli ändring.

Jag ville bara titta in och säga hej även om det är sena timmen… Ha nu en fin 1:a advent så hörs vi!

KRAM!

6 Comments

 • Ulrica

  Wow, så fint ni har det.. eller det har ni ju jämt, men stjärnorna passade så himla bra där 🙂
  Jodå, jag är i fas.. trots att jag inte riktigt grejar att vara hemma själv så har jag fått mycket sällskap hemma så att jag har kunnat pynta och fixa.. så det enda som saknas nu är lite julgranskulor men annars är det nog helt OK att fira jul hemma.. det tråkiga är att Micke spenderar jul och nyår i Norge med jobb.. sånt är livet så jag kommer njuta så mycket jag bara kan nu de närmaste tre veckorna när han är hemma.. då ska jag gå runt hemma som Piff och Puff tror jag och bara småle och spatsera runt och titta på alla fina små granar och ljus hemma.. :-))
  KRAM

  • tiname@live.se

   Tack fina gulliga du! Åhh nej vad trist att Micke ska vara i Norge över jul- och nyår…. men du är ju van nu och hittar en ju fin tillvaro ändå. Mys på nu så länge han är hemma och ha en fortsatt underbar december! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *