Allmänt

NU BÖRJAR DET ATT DRA IHOP SIG PÅ RIKTIGT…

Hej Hej!

Ja nu börjar det att dra ihop sig på riktigt. Sista helgen här på ön för den här gången har passerat och vilken panghelg vi fick! Fredagslunchen med min syster i fredags på Tofta Beach House har jag redan berättat om och det var ju en magisk start på den här helgen. Igår hann vi med att ta en träningsrunda på cyklarna och titta förbi fina toftavänner för att säga hej då för den här gången innan vi landade in i Visby för att fira min systers man som fyllt 50. Härlig kväll!

Idag var det hemmafix som stod på agendan. Alla ruttna plommon skulle bort, gräset skulle klippas och egentligen var tanken att vi skulle plocka in allt på altanen men det var ju så galet fint väder så vi bestämde oss för att låta alla grejer vara kvar idag också. Det får vi fixa i morgon efter jobbet istället.

Så vi fikade i solen på altanen och pysslade med lite av varje.

Vi hittade en flaska av Ingrossos Prosecco i kylen så vi bestämde oss för att ta tillvara på den här eftermiddagen och kvällen och njuta lite extra.

Det blev Gambas på muurikkan…

… och årets sista utemiddag. En fin avslutning på den här härliga helgen!

I morgon är sista dagen här på ön för tidigt tisdag morgon reser vi hem till Stockholm igen. Jag ser fram emot det så himla mycket; att få komma hem till Stockholm, leva storstadsliv igen och utgå därifrån. Det här med att ha två av våra bästa världar är så värdefullt för oss. Vi är så tacksamma för det!

Vi har också en del roligheter inplanerade här på Gotland i slutet på oktober så det känns gött att veta att vi snart är tillbaka här på ön igen. Det är ju alltid lite lättare att lämna då.

Ha en fortsatt fin söndagskväll. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *