Mode

VI SÄGER HEJ DÅ… TILL BÅDE ROLIGA OCH MINDRE ROLIGA SAKER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Ellos, Åhléns och KappAhl.

Hej allesammans!

Ja nu är det då dags att säga hej då till vårt andra hem och havet för den här gången. Om vi inte tar en träningsrunda med cyklarna under lunchen så blir det i alla fall en promenad runt ”kvarteret” eller ner till havet. Idag var det självklara valet en sväng ner till havet. Vi var helt själva på stranden och jag försökte att ta in så mycket jag bara kunde under vår strandpromenad. Jag ville tanka på så mycket som möjligt så att jag klarar mig till nästa vända.

Något annat som jag med glädje kommer att säga hej då till den här sommaren är spindlar, gråsuggor och gräshoppor/syrsor (jag kan inte se skillnad på de sistnämnda). Jag har aldrig sett såna mängder av dem tidigare. Jag är inte speciellt rädd för insekter men om de blir för många av samma sort så blir det superläskigt. Spindlarna har byggt sina spindelnät överallt på altanen den här sommaren och vi har ”rensat” varje dag för att inte gå in in i alla spindelnät. Gråsuggorna kommer fram på kvällarna i mängder. Helt oförargliga men i mängder tycker jag att de är läbbiga. Och de där hoppande hopparna då. De hoppar på en när man minst anar det. Sååå konstigt vi har aldrig sett en enda av dem här tidigare. Jag kommer inte att sakna just den här delen kan jag säga…

Skön promenad ner till havet…

Min långa skjortjacka är från förra året men de är ju populära även i år och HÄR finns liknade. HÄR finns en med lite mer ”fluff”. HÄR hittar ni en kappa som jag blev helsåld på. Vi får se om den får plats i min garderob. Och den HÄR är ju en dröm!!!

Mitt älskade Tofta!!! Vi ses snart igen…

Men där borta… på Tofta Beach House kommer vi att hänga när vi kommer hit igen i oktober.

Ja sen var det bara att säga hej då till havet och stranden för den här gången.

Nu ikväll har vi städat och packat ihop altanen och uteköket. Nu ska jag bara packa ihop min kläder sen är det hopp i säng för i morgon ska vi gå upp supertidigt för att ta första färjan hem till storstan.

Vi hörs i Stockholm hörreni!

KRAM!

4 Comments

 • Helene

  Hoppas ni får en fin hemresa❤️
  Vi har har spindelinvation denna sommar spindelnät överallt, städar och nästa dag lika mycket igen har aldrig haft så mycket tidigare.
  Nu är vi uppe i stugan och ska njuta av fjällen i en vecka och här har vi inga spindlar och nät😀
  Kram från Helene

  • tiname@live.se

   Tack den var superfin. Lugnt på sjön idag! Men då är det inte bara vi som har haft spindelinvasion den här sommaren. Herrejösses… Vad härligt med en fjällenvecka. Jag ser fram emot vår fjällenvecka i mars 2022. Ha fortsatt fina dagar! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *