NU KRYPER JAG NER UNDER TÄCKET…

Nu har jag packat ihop för idag och ska ägna mig åt att fira nationaldagsafton under täcket med en bok. Förkylningen behöver nog vilas bort tänker jag. Jag är lite dålig på att vila när jag blir sjuk. Jag ser absolut till att jag har ett lägre tempo men det är ytterst sällan jag ligger ner och vilar mer än kort stund i taget; bara när jag känner att jag typ går in i väggen. Jag måste bli bättre på att vila lite mer när jag är risig för det är klart att det är det som kroppen signalerar att den behöver. Konstigt ändå… jag som är så lat av naturen borde ju kunna se min chans att få lata mig kungligt…
Nya friska tag i morgon. Ha en fin kväll och en underbar nationaldag!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FIKONTRÄD PÅ PLATS…