NU PAUSAR VI EN STUND…

Ber om ursäkt för att jag har varit en dålig bloggerska den här veckan. Nu viner det kring öronen kan jag säga. Att få ihop ett studentfirande, röjning inför uthyrning och planering inför en resa med hela stora familjen är inte det lättaste men nu tar vi en välförtjänt paus. I kväll orkar vi inte göra ett endaste dugg till så nu öppnade vi en flaska vin och slår oss ner i röran och än en gång ställer oss frågan. Är det här verkligen värt det? Och svaret är… ja det är det faktisk även om man just nu bara vill knäppa med fingrarna, blunda och säga “NAH-noo NAH-noo”.
Så här ser det ut hemma hos oss just nu. En salig röra av kassar och kartonger som skall till återvinningen, ett nymålat köksbord och annat som skall ut till landet. Igår var det en kille här hemma och fixade till vår ventilationspump som inte mådde bra. Idag har elektrikern varit här och fixat spottarna i köket som helt plötsligt la av och även snickaren har varit här och skall fixa nytt foder runt ytterdörren och alla fönster. Nu håller vi tummarna för att det finns foder som är färdigmålat för annars är vi rökta…
Idag har jag även varit på sjukhuset för en undersökning av min yrsel som dyker upp lite då och då. Det var undersökningen from hell… Man sitter i en stol av typen tandläkarstol och får först göra en del enkla tester där de kollar ögonens rörelser men sen… sen kom den där delen i undersökningen där öronen spolades fyra ggr med både kallt och varmt vatten för att framkalla yrsel och för att registrera hur ögonen reagerar. Den var inte rolig alls :-(. Det kändes som att jag skulle trilla ur stolen. Buuu… Nu skall jag bara vänta in svaret. Gillar verkligen inte att vänta på olika typer undersökningssvar. 
I morgon smäller det! Då är det Vendelas studentdag och vi skall ta emot henne och hennes kusiner och vänner när de springer ut från Wisby Strand och sen är det studentflaksåkning för hela slanten.
Det här är så roligt!!!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
MORS DAGSBLOMMOR OCH ETT BRA BESLUT…