NU RUNDAR JAG AV…

Hello!
Sådärja… nu får den här jobbdagen vara över tycker jag. Dags att runda av och fira in Valborg. Eller fira och fira… det blir inte så mycket firande. Vi ska bara vara hemma ikväll, ta det lugnt och äta lite god mat och bara umgås vi två. Jag vill alltid helst vara tillsammans med min Per. Han är så rolig att umgås med och våra samtalsämnen tycks aldrig att ta slut. Tiden bara springer iväg när vi har en kväll tillsammans så jag ser fram emot att få “fira” Valborgsmässoafton med honom. 
Men först ska jag slänga mig i soffan med ett magasin och en kopp te. Känner att jag behöver uppdatera mig lite på vad som händer där ute i modevärlden. Jag brukar inte följa så många trender längre. Jag kör mest en klassisk stil men ibland blir man ju ändå lite sugen på att bryta av lite även om jag inte längre hoppar på allt nytt oavsett om jag passar i det eller inte. Den tiden är liksom förbi.
Mugg från Åsa Lindström. Bågar från Gucci. Dessa bågar har jag haft i minst 10 år nu och jag får ff positiva kommentarer om dem. De sitter som en smäck och är klassiskt snygga. 
Jag är så besviken på vädret… Jag skulle gå ut och köpa lite mer växter till balkongen och fortsätta vårpiffet tänkte jag. Och vad händer då… ja då öppnar himlen sig  Det skulle ju inte regna men helt plötsligt så står det som spön i backen. Men det är ju Valborgsmässoafton så det var väl egentligen väntat. Har man någonsin fått uppleva en Valborg eller en midsommar utan en regnskur? Nej, jag tror inte det.

Ha en fin kväll vad ni nu än hittar på!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
SAKNAR VÅR LILLA TRÄDGÅRDSMÄSTARE…