NU TÄNDER VI LJUSEN IGEN…

Visst är det mysigt ändå… att gå omkring med tändsticksasken och sätta fyr på alla ljus igen. När jag väl har kommit över tröskeln från sommar till höst som vi väl ändå få säga att vi nu är i början av nu så kan jag verkligen längta efter att få kura med brasa och tända ljus. 
Idag blev det en lång dag på Arlanda. Det är mycket som händer nu och när jag får flow så är det bara att kötta på. Är skapligt trött nu men ska ladda med en natt med god sömn för i morgon är det dags för röntgen av min onda höft. Det onda i bröstryggen har lyckligtvis inte kommit tillbaka och jag är så jätteglad för det. 
I morgon ska jag också planera för en heldag med min mamma som kommer upp till Stockholm på lördag. Hon fick en resa upp hit till oss i Mors dagspresent; en dag fylld med champagnelunch och alla annat mysigt man kan hitta på med sin mamma en lördag i september. Ska bli så mysigt att hon kommer.
Näää nu är jag slut som artist. Nu ska jag ta mig an boken 1793 tänkte jag. Det kanske inte är rätt tillfälle att starta upp just den boken när man är lite trött och sliten men jag gör ett försök.
Ha det gött!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
SLADDADE FÖRBI EN SKÖNING…