Allmänt

NU VILL JAG JU INTE ÅKA HÄRIFRÅN…

Hej på er!

Ja men alltså hur knäpp är inte jag… nu är vi ju i Stockholm och nu vill jag inte åka härifrån. Så himla galet och typiskt mig men ändå ett kvitto på att vi har två hem på två helt olika platser som vi trivs lika bra i. Nu har vi landat in i ett härligt sensommarstockholm; en stad som är så magisk så här års och ikväll har vi passat på att ta del av litegrann av det. Det blev ett spontant stopp på en av uteserveringarna på Rörstrandsgatan ikväll efter att vi varit och kramat på våra barn och barnbarn som nu är tillbaka i Stockholm igen.

Sommartid så blir ju Rörstrandsgatan en gågata och alla restauranger flyttar ut på gatan. Så härligt ju!

Vi landade in på Rawbata; och en japansk ”tapasrestaurang” är nog den närmaste beskrivningen av det här stället. Här är det alltid fullt men vi lyckades knipa en plats (att det är många gäster är ett gott tecken) i en av de mysiga sofforna. Vi har varit här ett par gånger och det är ju ingen Michelinkrog för man får ju vad man betalar för men supergott och mysigt.

Så god mat!

HAN… jag älskar verkligen att vara tillsammans med honom.

I morgon är jag ledig och jag vet inte vad jag ska hitta på. En sväng på stan kanske… sen reser vi ju tillbaka till Gotland mot kvällen.

Vi ses på Gotland om inte förr!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *