NU VILL JAG JU INTE ÅKA HÄRIFRÅN…

Hej på er!

Ja men alltså hur knäpp är inte jag… nu är vi ju i Stockholm och nu vill jag inte åka härifrån. Så himla galet och typiskt mig men ändå ett kvitto på att vi har två hem på två helt olika platser som vi trivs lika bra i. Nu har vi landat in i ett härligt sensommarstockholm; en stad som är så magisk så här års och ikväll har vi passat på att ta del av litegrann av det. Det blev ett spontant stopp på en av uteserveringarna på Rörstrandsgatan ikväll efter att vi varit och kramat på våra barn och barnbarn som nu är tillbaka i Stockholm igen.

Sommartid så blir ju Rörstrandsgatan en gågata och alla restauranger flyttar ut på gatan. Så härligt ju!

Vi landade in på Rawbata; och en japansk “tapasrestaurang” är nog den närmaste beskrivningen av det här stället. Här är det alltid fullt men vi lyckades knipa en plats (att det är många gäster är ett gott tecken) i en av de mysiga sofforna. Vi har varit här ett par gånger och det är ju ingen Michelinkrog för man får ju vad man betalar för men supergott och mysigt.

Så god mat!

HAN… jag älskar verkligen att vara tillsammans med honom.

I morgon är jag ledig och jag vet inte vad jag ska hitta på. En sväng på stan kanske… sen reser vi ju tillbaka till Gotland mot kvällen.

Vi ses på Gotland om inte förr!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens olivlund-Maria
  augusti 13, 2021

  Härliga bilder! Och så mysigt att ni trivs så bra på båda era ställen <3. Jag känner lite samma sak, så härligt på landet på Bohuskusten men lika härligt att komma hem.
  Jag tycker du satte så bra ord på känslan.
  Ha sköna dagar
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2021

   Ja, det känns verkligen så fint att kunna få ta del av dessa två världar. Ni ser också ut att ha det så härligt på era fina boenden. Tack detsamma fina du! Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  augusti 13, 2021

  Ni har verkligen det bästa av 2 världar kram

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2021

   Ja, jag är så tacksam för det. När man tröttnar på det ena så kan vi åka till vårt andra boende. En dröm som har gått i uppfyllelse. Kram //Tina

 • Mamma C
  augusti 13, 2021

  Härligt att kunna ha 2 underbara boplatser att välja emellan.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2021

   Ja, det är väldigt lyxigt. Älskar det! Ha en fin helg Carin! Kram //Tina

Previous
NU ÄR HON PÅ PLATS…