DAGS FÖR EN DOS GOTLAND…

Hej på er!

Ja nu är det dags för en dos Gotland igen. Jag har ju varit ledig idag och hunnit med att luncha med en fin vän och spanat efter lite kläder på MoS. Jag hittade NADA men det var en mysig lunch. Efter att Per slutat jobba så tog vi färjan ner till Gotland igen. Vi är ju inte riktigt klara här nere på ön än så därför blir det några veckor till här i Tofta innan vi packar ihop sommaren för den här gången och vänder tillbaka till Stockholm och utgår därifrån.

Det var inte många som reste över till Gotland ikväll. Det var luftigt och gott om plats. Däremot så såg vi att det var fullt med bilar som skulle ta sista kvällsturen från ön när vi körde av färjan. V. 33 brukar vara en skön vecka då det fortfarande finns besökare på ön men allt sker i ett behagligt lugnt tempo. Nu känns det bara bra att vara här igen.

Ha en fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  augusti 14, 2021

  Låter härligt.
  Ha en fin lördag nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 14, 2021

   Tack Carin! Kram //Tina

 • Lenne
  augusti 16, 2021

  Hej
  Din blogg inspirerar verkligen och i våras när jag själv kände mig så “pandemitrött” och du åkte ut till ditt Gotland kände jag att – Nää till Gotland måste/vill jag verkligen resa. Sagt och gjort resan är bokad men inte förrän andra helgen i Oktober. Vad har du för tips att se och göra den tiden på året? Jag befinner mig innanför murarna, ingen bil men kan tänka mig hyra cykel. Vilka trevliga restauranger bör jag inte missa? Vore toppen ifall du kan delge någon pärla 🙂
  /Lenne

  • tiname@live.se
   augusti 17, 2021

   Men oj vad glad jag blir av din kommentar. Den uppskattas ska du veta! Gotland och Visby i oktober är fantastiskt. Bra val att resa hit då! Om du söker på gotlandsguide i min blogg så hittar du massor av tips vad gäller Visby och Gotland. Där kan du se vad som är öppet året runt. Hoppas att du får en fantastisk vistelse på ön. Kram //Tina

   • Lenne
    augusti 18, 2021

    Galet bra!! Hur i hundan ska jag hinna äta på alla trevliga restauranger du nämnt och dessutom ta en fika eller en cava på något ställe 🙂 Jag kommer verkligen att vara “bizzi bizzi”

Previous
NU VILL JAG JU INTE ÅKA HÄRIFRÅN…