Oj vad vi har fått mycket gjort idag och bland annat så har vi varit en sväng till Växthuset Linds och köpt upp oss på nya växter. Några nya till entrén och ett par nya gröna växter att ha inomhus. Jag har inte en aning om vad någon av dem är för sort förutom den vita ljungen… men fina är de!
Det är en härlig känsla med nya växter, eller hur! 
Vi har verkligen varit kreativa idag… En sväng ut till landet för att klippa gräs och förbereda inför att det skall installeras fiber under hösten, vidare till Växthuset Linds och sen hem och sätta upp nya garderobsdörrar i hallen samt montera ner vår sänggavel som skall säljas inför sovrumsrenoveringen. Nu rullar det igång på allvar. I morgon skall vi ha avstämning med snickaren, golvläggaren och killen som skall montera vår braskamin och det är så roligt att det börjar hända saker nu. Sen vet jag ju att det är urjobbigt under tiden renoveringen pågår men det förtränger man ju gärna så här i uppstarten :-). 
Nu har vi ätit en klassisk kycklingtacosmiddag och sitter här med alla tjejerna i soffan och myser en stund innan det är dags att runda av den här helgen.
Hoppas att ni har haft en lika skön söndag som jag har haft!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FIRAD IGEN…