Mina dagar

NYA GARDEROBSDÖRRAR…

Nu är de äntligen på plats; de nya garderobsdörrarna. De kom innan sommaren men vi ville inte sätta upp dem då eftersom vi skulle hyra ut huset. Men nu sitter de där; de vita högblanka dörrarna och de är så blanka så att de nästan ser ut som spegeldörrar när ljuset ligger på. Nu skall vi bara bestämma oss för om vi skall ha några knoppar/dörrhandtag eller inte och det lär nog ta lite tid att landa ner i det…
Den börjar ta form nu, vår lilla hall. Nu skall vi bara hitta något till lilla väggen ovanför ljuslyktan också sen är hallen klar för den här gången. 
Idag har golvläggaren varit här och inspekterat vårt trägolv som skall få en ljusare ton och det gick väl sisådär… vårt golv är för mörkt för att vi skall få den ljusa ton av vitvax som vi vill ha så vi måste förmodligen måla eller lasera i stället. Men vad spelar det för roll egentligen. Det viktigaste är att det blir den ljusa ton som vi ser framför oss.
Något åt det där hållet hade vi tänkt oss…
Nu kommer det att bli väldigt mycket vitt här hemma hos oss men kaminen kommer att bli svart och nu är vi på jakt efter en mörkare soffa som tillsammans med dynorna i kökssoffan kan få bryta av lite. Sen väntar vi ju på en färgglad tavla också så det skall nog bli bra det här när det blir klart:-)!
Nu väntar jag på att P skall komma hem så att vi kan fortsätta att planera lite. Lite festplaner den här gången. Det är dags att fira lite igen och nu skall lördagens lilla event styras upp.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *