Mina dagar

NYÅRSAFTON…

Så har då 2014 års nyårsafton passerat. En lugn och mysig sådan tillsammans med la Familia. Vi åt och drack så mycket gott och vid 12-slaget fullkomligt exploderade himlen av fyrverkerier och rislampor. Så vackert!
Det känns alltid lite vemodigt att lämna ett år bakom sig på något sätt men nu är vi över på andra sidan och ser fram emot 2015. Vi har redan nu flera roliga saker att se fram emot; middagar med vänner, en spa-helg på Hasseludden i februari, en resa till New York med P i mars, Vendelas student i maj/juni och därefter en resa till Grekland med hela stora familjen i juni. Jag hoppas också att vi kommer att kunna få ägna lite mer tid ute på landet under vintern/våren. Det har varit lite för skralt med det under hösten.

Nu är det dags för en promenad. Tänkte precis skriva ”i det vackra vädret” men från ena minuten till den andra så försvann solen och det blev alldeles grått och trist. Nu är dessutom all snö borta här på ön så nu är det så där mörkt och murrigt igen. Januari och februari blir en utmaning… Längtar efter att det skall vända och att ljuset kommer tillbaka till oss igen.
Ha en skön nyårsdag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *