Mina dagar

NYÅRSDAGEN…

Idag slog vi rekord i att sova länge hela familjen, som sig bör på en nyårsdag och när vi väl ätit frukost, som snarare var en lunch, så tog vi oss ut i gråvädret för en nyårsdagspromenad. Tjejerna tog kickarna. Finns dessa till vuxna? Vore ju toppen att kunna ta en kick till jobbet om morgnarna. Smart grej det där.
Nyårsafton var en lugn och mysig historia med massor av god mat, gott bubbel och gott vin. Det är likadant varje år att man äter och lagar mat hela kvällen lång så att man i bästa fall hinner äta desserten innan 12-slaget. I år hann vi!

Till fikat fixade Lilly muffins i sin fina kockmössa och i sitt förkläde som hon fick av ”storebror” Jacob i julklapp. Hon är så himla söt i sin lilla mundering och hon står där så glatt vi spisen så fort det är dags att fixa något ätbart.

Nu börjar ångesten att smyga sig på. I morgon är det dags att börja jobba igen lite så smått. Några timmar mitt på dagen bara men det har ju varit så galet mysigt att få vara ledig och umgås med de man älskar allra, allra mest så det är ju lite jobbigt att ställa om. Underbara dagar har vi haft och det har varit välbehövligt att få ladda batterierna.
Ha en fortsatt skön ledighet, ni som är lediga några dagar till.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *