Mina dagar

OM EN VECKA…

Om en vecka är det äntligen dags att åka till Gran Canaria igen och den här gången kommer vi att bo i Arguineguin på Radisson Blu. Jag har lånat några bilder från Ving och visst ser det riktigt härligt ut!
Längtar efter ledighet, värme, sol, få äta goda middagar, ta ett glas rosé och att få massor med tid tillsammans med min darling. Den här lilla pausen sitter perfekt nu efter en dryg månad på nya jobbet. Veckorna som gått har varit roliga, intensiva och intressanta men det är mycket att ta in och det märks när jag kommer hem om kvällarna. Torsdag och fredag denna vecka var jag på en utbildning i att facilitera workshops; fullspäckade dagar där man gång på gång fick kliva utanför sin egen comfort zone och i går kväll när jag kom hem så tog jag en liten nap så fort jag kom innanför dörren här hemma. Lite senare efter Skavlan låg jag dessutom och drog timmerstockar i soffan. Kul fredagssällskap ha ha…
Idag har jag inventerat kläder inför resan och varit en sväng på stan för att komplettera sommargarderoben. Ligger bra till!

Igår kände jag tråkigt nog att en förkylning är på väg. Visst är det så att man på en sekund kan känna att ja, nu kommer den… Jag kämpar med hälsokost för fullt så att den inte ska bryta ut för mycket. Minns hur det var förra året vi den här tiden och usch den förkylningen vill jag inte ha igen. I veckan kommer det att vara full rulle med allt möjligt; bland annat jobb i Visby två dagar och sen står det frissabesök, nagelvård och fotvård på schemat. Lite flärd är på sin plats nu. Men först ska jag fortsätta att njuta av den här helgen!
Hoppas att ni har en underbar lördag! 
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *