Mina dagar

SCHAAAAS DUMMA FÖRKYLNING…

Idag till frukost blev jag serverad en vitaminbomb av min man; en smoothie med massor av nyttigheter. Förhoppningsvis skrämmer den förkylningen på flykten. En förkylning är väl inte något att oja sig över, det finns betydligt värre saker här i världen men det är inget roligt att ut och flyga när det spänner i öron och bihålor. Får komplettera med näspray inför veckan inser jag.
Gårdagskvällen blev en lugn kväll med mellon men min favorit Ida gick inte vidare vilket var trist. Betydligt roligare var QX-galan; den var bra på riktigt! Bra balans mellan roliga och känslosamma inslag och Petra Medes tacktal var fantastiskt!
Idag är det grått och trist ute. Hade ju varit lite upplyftande om solen kunde titta fram men det är inte en massa snö i alla fall. Vackert så!
Nu ska jag fortsätta min lilla jakt på grejer som måste inhandlas till resan. Idag ska jag gå ner till Head Spot för att köpa miniförpackningar av schampo, balsam, spray, mousse och lite annat smått och gott.
Ha en skön söndag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *