Allmänt

OM JAG HAR TUR…

Hej på er!

Om jag har tur så kanske kanske det kan finnas någon syrénkvist kvar som inte blommat ut när jag kommer ner till Gotland i morgon. Hoppas hoppas! Här i Stockholm har de börjat blomma över men Stockholm har legat lite före i år så vem vet? Syrénerna är uppstarten för sommaren för mig och oftast har vi varit nere på ön då eftersom det alltid varit någon skolavslutning eller student att fira samtidigt. Men i år blev det inte riktigt så…

Nu väntar en riktig utmaning. Andra år har vi kunnat ta med våra sommarkläder i omgångar när vi rest ner till ön men nu ska vi få med oss allt på en gång vilket inte kommer att gå. Det får bli en ordentlig utrensning helt enkelt. Det finns ju butiker på Gotland också om det nu skulle visa sig att jag kommer att sakna något.

Vi ses på Gotland!

KRAM!

2 Comments

  • Jessica

    Jag tror absolut du kommer hinna njuta av syrenerna😍De flesta är inte överblommade tror jag😉 Ja vilken konstig tid det är, men härligt att ni kommer ner för sommaren nu! Ha det gott så ses vi framöver! Kram🤗

    • tiname@live.se

      Åhhh det låter lovande! Jag älskar verkligen just den här tiden när syrénerna blommar. Tack detsamma Jessica <3. Ja vi får se till att ses nu i sommar. På Surflogiet kanske? Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *