NÄR MAN FÅR KOMMA TILLBAKA TILL GOTLAND…

Posted on

Hej!

Titta vad man möts av på Gotland just nu. Blåeldssäsongen är här! Precis lagom till midsommar också. Ser ni vad som skymtar i rött där bakom? Vallmo… snart kommer den säsongen att ta vid. Härligt att alla vackra blommor löser av varandra med sina blomningar.

Idag var jag uppe tidigt och packade ihop det sista innan jag reste ner till ön. Per var tvungen att fixa några grejer på plats idag men honom ska jag hämta upp vid färjeterminalen lite senare nu ikväll. När jag landade in så stod bilen och väntade på parkeringen. Min fina systerdotter hade levererat den så det var verkligen lyxigt att bara packa in i bilen och susa iväg. Första stoppet blev hos mina föräldrar för en snabb fika ute i trädgården, sen inköp av frukost innan jag åkte ut mot Tofta.

Jag kände att jag bara var tvungen att åka förbi familjens lilla strandhus på vägen hem till oss. Här ska vi ha det mysigt i sommar. Att dricka på bubbel här på midsommarafton med mina föräldrar har blivit en tradition så om det är fint väder så kommer det att bli en cykeltur hit. Ett perfekt ställe för att umgås ute.

Här kan man äta middag och få se magiska solnedgångar…

Nu har jag jobbat klart för idag. Jag ska fixa iordning lite här hemma och bädda i rena sängkläder så att det bara är bums att hoppa isäng när vi kommer hem igen.

I morgon är jag permitteringsledig och jag tror nästan inte att det är sant men jag längtar faktiskt efter att få starta morgondagen med en powerwalk längs med havet. Det är kanske nu det händer… att jag håller i den här gången… Låt oss hoppas!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juni 11, 2020

  Så vackra och fina bilder från din Ö.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 12, 2020

   Tack! Det är en tacksam miljö att fota i här på ön :-). Kram //Tina

 • ulrica
  juni 22, 2020

  Otroligt vackra bilder.. den in genom fönstret på stugan är magisk.. gör en tavla av den vetja!
  Såklart du håller i det nu, du har en vilja av stål, det vet jag ju.
  Kram

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Oj tack snälla du! Det betyder extra mycket att just du som är fotograf säger så. Jag sträcker allt lite på mig nu :-). Tack för pepp också!!! Kram //Tina

Previous
OM JAG HAR TUR…