ONE OF THOSE LOVELY DAYS…

Hej hej!
Nu är det skönt på riktigt… vi hänger på stranden om dagarna, äter lunch på någon av strandbarerna och har oftast någon slags aktivitet kvällstid. Precis så där mysigt som man vill ha det på sommaren. De senaste dagarna har det varit supervarmt i luften men superkallt i vattnet så jag har inte hoppat i plurret ännu. Jag är ju en badkruka av rang men vem vet… jag kanske överraskar idag. Det brukar annars räcka för mig att sitta i en stol vid strandkanten och svalka fötterna.
Det har också varit så mysigt att alla barnen har varit på plats på ön över sommaren men nu börjar ju det stora vemodet att rulla in för idag på förmiddagen skjutsade jag in Vendela och hennes Andreas till flyget för nu är deras semester slut och det var dags för dem att resa hem. I eftermiddag åker Johannes men som tur är så stannar Jacob, Linda och barnen en vecka till. Vi har inte riktgt bestämt oss för när vi ska resa hem, det får vara lite öppet men det börjar ju dra ihop sig nu…
Nu ska jag packa ihop mig och gå ner till stranden. Per har redan varit där ett tag och sen blir det en lugn kväll här hemma för mig. Per ska spela padel och jag får se vad jag hittar på. Det finns en hel del saker som jag har skjutit på hur länge som helst så det är kanske dags nu. 
Tills dess njuter vi på… Ha en underbar dag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  juli 28, 2019

  Mysiga dagar du har, så skönt med strandhäng och äta på restaurang. Ser jättefint ut.
  Helt okej temperatur i vattnet här på landet:). Semestern börjar ju så smått dra ihop sig för oss också, en vecka kvar nu.
  Ha fortsatt sköna dagar
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   juli 30, 2019

   Så skönt med semester verkligen! Sista veckan nu så det gäller att njuta så mycket man bara kan :-). Ha fina dagar du också! Kramar //Tina

 • Mamma C
  juli 29, 2019

  Så härligt med soliga, varma strandagar.
  Kram Carin

 • Mamma C
  juli 29, 2019

  Menade såklart stranddagar 🙄

  • tiname@live.se
   juli 30, 2019

   Ha ha, förstod det :-). Idag är det lite risigare väder men det tar vi igen i morgon tänker jag… Kram //Tina

 • Ulrica
  augusti 4, 2019

  Så härliga dagar :).
  Kram Ulrica

Previous
NÄR MAN FÅR HÄNGA PÅ TOFTAGÅRDEN…