Mina dagar

ONSDAGSMIDDAG…

Efter en intensiv dag så var det riktigt härligt att öppna en flaska rött och sippa lite på vinet medan vi lagade god mat.  I kväll blev det stekta kycklingfileér med rostade potatishalvor kryddade med salt, peppar och timjan. Till det, haricots verts med smörstekta kantareller och en sås på grädde, svart vinbärsgelé och kryddor. Yummie Yummie!
Vi gillar verkligen mat i vår familj och våra favoriter spretar rätt rejält vilket gör att matlagningen är både utmanande och rolig. Med det inte sagt att den nödvändigtvis måste vara classy för så intresserade av matlagning är vi inte men för oss är det viktigt med god lagad mat, även till vardags. Det som sticker ut lite extra är Vendela som tokgillar maten som serveras i hennes skolmatsal. Är inte det roligt och väldigt speciellt? Jag har aldrig hört talas om någon som sagt att skolmaten är en hit men hon kan verkligen längta efter olika rätter som serveras i skolan. Potatisburgaren är den absoluta favoriten och det får hon i alla fall garanterat aldrig här hemma :-).
Nu har långkokssäsongen börjat också och den välkomnar vi med öppna armar. Pulled Pork har vi ju redan lagat den här hösten och årets första Boeuf tror jag kommer att tillagas inom kort. Jösses vad gott det är…
Jaha då var den här kvällen också slut. Vart tog den här veckan vägen då? Redan torsdag i morgon och då skall jag få gå på massage hos duktiga Annelie igen. Längtar!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *