ÖSTERSKÄR, VILKEN PÄRLA…

Heeeeej!
Har ni kommit ihåg att ställa om klockan? Det har vi men så har det inte alltid varit. Ibland har det hunnit gå en halv dag innan man blivit varse att det var dags att ställa om klockan. För min del kan det gärna få vara sommartid jämt. Gillar att det är ljust på kvällarna. Morgnarna kan kvitta för då är jag så trött ändå.
Igår var vi hos våra vänner Eric och Malin som bor i Österskär. Vi tog Roslagsbanan ut och det var så otroligt varmt och skönt när vi satt i solen och väntade på att tåget skulle gå. Jag älskar verkligen den här tiden även om både näsa och ögon rinner av allergi.
Alltså denna lilla pärla. Ett så fint och mysigt område och när man är här då vill man ju nästan köpa hus igen.
Och vilken utsikt de har från sitt hus! Runt hörnet där borta till höger går de större farlederna med bland annat Finlandsfärjorna och runt udden finns en fin badplats. Tänk att så sitta här om morgnarna och dricka sitt morgonkaffe innan man kickar igång dagen. 
Eric är en grillmästare av rang och vi blev bjudna på en grym middag…
… med en fantastisk Barolo till.
En härlig dag och kväll med en härlig familj!
Här i Stockholm skiner solen idag också och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi skulle verkligen behöva vara här hemma och röja upp lite men det är ju sååååå tråkigt och när solen skiner, då vill man ju bara ut, eller hur?
Ha en riktigt fin söndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
Previous
EN TREVLIG FLYGPLATS…