PÅ PLATS HÄR HEMMA…

Posted on

Hej på er allesammans!

Så skönt att vara här hemma igen. Det är ju också en skön känsla att känna att det känns härligt att få åka hem till Stockholm; lika bra som det känns att åka hem till Gotland. Att vi kan få ha två “hemma” är jag väldigt tacksam över och att vi känner oss lika hemma i båda våra hem.

Resan hem igår gick både bra och dåligt. På färjan var det inga problem. Det var lugnt på sjön och vi åt lite god mat och jobbade av några timmar. Men sen började det. Det var köer in till Stockholm, mer än vad vi någonsin varit med om och det tog nästan 1,5 timme att ta oss från Nynäs och hem till Vasastan. Vi packade ur alla våra grejer och sen började jakten på en parkeringsplats som vi gav upp efter en stunds letande. Det var bara att bita i det sura äpplet och åka ut till vårt parkeringshus i förorten men där var det en massa vägbyggen längs med vägen som gjorde att det tog dubbelt så lång tid att ta sig dit. När vi äntligen kom hem igen hade vi grejer som skulle levereras till Jacob med familj så när vi landade in här hemma hade klockan passerat 20.00. Stökigt!

Idag har jag rasslat mina sista jobbmöten inför påsk och sen blev det en tur ner till torget på Odenplan för att köpa ett fång fina blommor och lite körsbärskvistar. Det blir inte något större påskpyntande här hemma hos oss i år men lite påskfirande med de små ska vi i alla fall få till. Det har varit en utmaning i år att fixa “påskkassar” till de små i år med alla restriktioner men någon gång i helgen ska de i alla fall få komma hem till vår gård för att se om påskharen har varit här och lämnat något till dem.

I morgon kommer Vendela hit igen. Hon bor ju här i vår lägenhet när vi är på Gotland men hon har varit hemma i Västerås en sväng den här veckan och nu inför sin födelsedag så kommer hon tillbaka. Som jag saknat våra älskade “fastlandsungar”… Håller tummarna för att det blir fint väder i helgen så att vi kan få umgås mycket.

Tänk fyra lediga dagar i ett sträck. Fasen vad det känns bra. Och vad bra det känns att vara här!

Ha en fin uppstart på påsken!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VECKANS TIPS, ALLERGI OCH BILDSTRUL…