VECKANS TIPS, ALLERGI OCH BILDSTRUL…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, H&M och KappAhl.

Hej Hej!

Det blev visst en liten bloggpaus här. I går morse vaknade jag med massor av allergi och jag har sedan dess varit så tung i huvudet och trött. Min energi räckte bara till för jobbet och att umgås med tonåringarna i familjen i går sen var det “over and out”. I natt har jag sovit som en kratta, drömt mardrömmar och skrikit rakt ut i sömnen flera gånger så jag har skrämt livet ur Per stackarn. Vi har varit lika trötta idag båda två så vi sover förhoppningsvis gott i natt.

Jag vill också passa på att säga att jag har något knas med mina bilder. Just nu kan vissa bilder se lite knasiga ut i mobilversionen men jag har ju en fin support och vän i Ulrica som fixar och donar för att komma tillrätta med problemet så förhoppningsvis ska det snart vara fixat. Hennes blogg hittar ni HÄR.

Men nu kommer några finfina vårtips. Kolla in den här fina kappan som jag sprang på. HÄR finns den men skynda er för det finns inte så många storlekar kvar.

HÄR finns en annan variant till ett superpris just nu. Missa inte!

Den här klänningen mina vänner. Såååå fin! Den finns i lite större storlekar HÄR.

Och den här blusen är så himla fin. HÄR hittar ni den.

En härlig sommarklänning finns HÄR.

Den här toppen är också superfin. HÄR hittar ni den.

Nu är det dags att packa lite här men det brukar gå rätt snabbt för vi har vanan inne. I morgon vid lunch reser vi tillbaka till Stockholm och det ska bli så härligt att få komma hem igen. Vi älskar ju våra båda boenden precis lika mycket och det är alltid lika vemodigt när vi lämnar det ena hemmet. Men när vi närmar oss det andra så känns det så skönt att få komma hem oavsett vart vi än landar in.

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 31, 2021

  Gillar de blommiga klänningarna och blusen.
  Ha en bra onsdag och hoppas din allergi lägger sig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 1, 2021

   Visst är de fina! Tack Carin. Ja, den här allergin är verkligen värre i år än någonsin. Kram //Tina

Previous
PÅSKBUFFÉ HOS MAMMA OCH PAPPA…