Mina dagar

PÅ RESANDE FOT…

Heeeej! 
Äntligen hemma igen efter en dag på resande fot. Lämnade ett soligt och vackert Arlanda tidigt i morse och flygresan var magisk. Sol, klart och inte ett endaste gupp på vägen. Landade på ett dimmigt och kallt Åre/Östersund, typ minus 10° och dimman låg sen kvar hela dagen som en våt filt över flygplatsen tills jag vände hemåt igen och kom upp ovanför molnen. Då blev vi bjudna på en jättevacker solnedgång. 
Baksidan på det hela var att det blev en del förseningar när vi skulle lämna Arlanda. Först fick vi vänta in besättningen som skulle flygas in någonstans ifrån och när vi väl satt på planet så fick vi gå av igen för att det var trasigt och byta till ett annat. Men en timme för sent kom vi äntligen iväg.

Alltså kolla in det här… Det är så fint när man börjar närma sig och fjälltopparna visar sig från sin bästa sida. Idag fick jag inte se Åreskutan tyvärr men när den visar sig… woooow!

Efter en arbetsdag på flygplatsen Åre/Östersund var det till slut dags att vända hemåt och hem blev vi skjutsade i en kärra som såg ut att komma från typ 60-talet. Det var längesen man såg just den där SAS-loggan.
Då har tisdagen passerat och i morgon kör vi onsdag och ledardag på Clarion på Arlanda. En bra vecka!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *