Allmänt

PÅ SPANING MED MIN VENDELA…

Hej allesammans!

Igår var vi ute och spanade på lägenheter till Vendela. Än så länge är vi mest ute och kikar efter vad det är för typ av lägenhet hon vill ha; vad som är viktigt för henne och vart ska den ligga. Är ett bra kök viktigt, är utsikten viktig och hur viktig är storleken på lägenheten? Är det viktigt att det finns bra kommunikationer runt omkring eller är det bättre med gång- och cykelavstånd till City? Vill hon ha krogar, caféer och livsmedelsbutiker i närheten? Är en balkong viktig?

Ja, det är klokt att landa ner i vad man föredrar och vad man kan tulla på så att man snabbt kan slå till när det dyker upp ett fynd, för här i Stockholm går det undan.

Jag minns när vi köpte vår lägenhet för fem år sedan så var vi på visning på söndagen och sen reste vi hem till Visby. På måndagen var det budgivning och på tisdagen skulle vi skriva. Vi hann inte ens upp hit till Stockholm så vi fick ge Jacob fullmakt att skriva på.

Idag utforskade vi Centrala Sundbyberg som är otroligt mysigt tycker vi. Det är som en stad i staden med parker, krogar, butiker, caféer och sjöar och vackra hus. Det tar sex minuter med pendeln hem till oss på Odenplan så det kan absolut vara ett alternativ känner Vendela. Vi startade upp med tapas på Picoteo. Gott!

Sen gick vi runt och tittade på lägenheter runt om i centrala Sundbyberg och för varje visning så blir man ju lite klokare kring vad man uppskattar och vad man absolut inte vill ha.

När vi var klara landade vi in på Rörstrandsgatan, pustade ut och sippade på ett glas rosé.

Ikväll efter jobbet ska vi ta nya tag med nya visningar och i morgon ska jag ta min första vaccinspruta. Intensiva dagar!

Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

  • tiname@live.se

   Ja många säger att vi är lika men man har lite svårt att se det själv :-). Att gå på lägenhetsvisningar är verkligen superroligt! Kram //Tina

 • Sari-Anne

  Oj vad lika Ni är 😍

  Roligt att springa på visningar, gjorde det med min son för några år sedan.
  Och plötsligt händer det, han köpte sin första lägenhet. Kändes overkligt, han var bara 20 år.

  Lycka till 🌸
  Sari-Anne

  • tiname@live.se

   Vi har lite svårt att se det själva men det är ofta som folk säger att vi är det :-). Ja visst är det kul med visningar. Inget napp den här svängen men ips vips så trillar man över något. Härligt för sonen! Tack för lycka till! Kram //Tina

 • Marie

  I Sumpan bor min dotter med familj, de har precis köpt hus så deras lägenhet ska säljas. Det har varit jättebra att bo där, snabbt inne i centrala stan där min dotter jobbar och svärsonen har haft gångavstånd till sitt jobb.
  Kram

  • tiname@live.se

   Jag håller med dig Sumpan är verkligen trevligt och det är så lätt att snabbt ta sig in till Odenplan där vi bor. Vi får se om vi hittar något där framöver. Håller tummarna för det! Lycka till med sonens lägenhetsförsäljning! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *