PÅ TUR… ALDRIG SUR…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stor & Liten.

Idag på förmiddagen så mötte vi upp våra fina vänner Kristin och Patrik för en cykeltur. De ska köra Cykelvasan (9,4 mil) lite senare i sommar. Det ska inte vi… Jag är så sjukt imponerad av deras driv och de kommer att klara det galant. Det märktes idag när jag var den svagaste länken haha… Jag har haft en träningssvacka och det märktes när vi skulle upp för den branta backen vid Blåhälls fiskeläge. Men den här veckan har jag i alla fall varit ute på en PW och nu en sväng med cyklarna på Tofta skjutfält.

Bild lånad av Patrik Rees.

Vi cyklade genom skogen bort till Gnisvärd, passerade fiskeläget och sen vidare in på själva skjutfältsområdet som är öppet för allmänheten sommartid. Fältet är fullt av vägar som går kors och tvärs men vi valde att cykla längs med havet upp till Blåhälls fiskeläge. En kort vätskepaus sen vidare på vägarna inne på själva fältet och tillbaka mot Tofta där vi stannade för en lätt lunch hos Maria på Berså.

Välförtjänt!

Sen cyklade vi hem igen. Det blev i alla fall en runda på två mil sammanlagt. Bra jobbat av oss tycker jag. Nästa gång får vi lägga på ett par mil som Kristin och Patrik lätt brukar rassla av på sina vanliga rundor men den här gången blev det en del terräng, uppförsbackar och motvind så det får ändå vara godkänt tänker jag.

I eftermiddag har jag varit inne i Visby en sväng för att fixa lite roliga grejer till lillpojken och det lilla flickebarnet. De har ju börjat växa ifrån det som vi har här hemma så det blev en sådan HÄR och en sådan HÄR. De ska tydligen vara väldigt populära. Sen har jag inhandlat en examenspresent till vår Vendela som vi ska fira på måndag. Men vad det är får jag återkomma om efter måndag så att hon inte i förväg får veta vad det är.

Men så mycket folk det var på stan… herrejösses. V. 28 drar det igång på riktigt här på ön så redan förra veckan märkte vi att det började bli trångt i Visbys gränder och nu kommer det att vara så här till och med v.31 då det börjar lugna ner sig igen. Mest härligt, men också lite tröttsamt när man tänker att man snabbt ska in till Visby för att fixa några ärenden.

Ha en fin kväll så hörs vi i helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 21, 2023

  Vilken härlig cykelsväng det blev.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 24, 2023

   Ja så häftigt att cykla omkring på skjutfältet. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  juli 26, 2023

  Men wow, bra jobbat! Två mil vet jag inte om jag skulle klara. Iaf int med min “tantcykel” 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   juli 27, 2023

   Jag skulle inte heller klara två mil med min vanliga cykel men med en MTB med en massa växlar så går det lättare! Kram //Tina

Previous
STORT TACK TILL ER ALLA OCH HÄR KOMMER ETT RECEPT PÅ EN SOMMARSALLAD MED FLANKSTEK…