Allmänt

WHITE PARTY…

Här rasslar dagarna på i en faslig fart så jag har inte haft en minut över för att titta in här. Det har varit härliga och roliga dagar. Vi har varit på en fantastisk 50-årsfest, vi har varit på After Beach med vänner och igår firades jag kungligt hela dagen eftersom det var min födelsedag. Vi börjar med att kika på hur vi hade det i fredags på festen.

Temat var ”White party” och vi var ett gäng som samlades innan och gick i samlad trupp ner längs med stranden där 50-åringarna har ett fritidshus som ligger precis ovanför havskanten. Bättre läge kan man nästan inte ha. De bor så galet fint!

Vackra vänner som tog emot oss när vi kom!

M&N hade samlat 95 härliga gäster som minglade runt i deras trädgård. Minns ni Smalare än Thord? Ett av Sveriges mest populära coverband som spelat landet runt i typ 35 år. De spelade bland annat inne i Visby på klassiska Magget (Magasin 3) nere i hamnen back in the days. Så roliga minnen från den tiden. De spelade till och från under hela kvällen och vilken jäkla energi!

Ja ni ser ju utsikten från tältet där vi åt middag. Inte så illa…

Jag hade en vit kostym på mig. Kommer från H&M.

Det bjöds på grillat lamm, grillad fläsksida och grillad karré. Ett buffébord med bröd, olika typer av sallader, grönsaker och såser fanns också framdukat. Så generöst och gott allting!

Lite senare efter ett roligt musikquiz körde bandet igång igen och spelade hur länge som helst. Så roligt och härligt och det här var verkligen en fest som man inte kommer att glömma i första taget!

Ja ni fattar vilken episk kväll det blev! Så tacksam för att vi blev bjudna på den.

Idag har det regnat som bara den under morgonen men nu verkar det som att det klarnar upp igen. Det tycker vi om eftersom vi ska fira Vendelas examen ikväll och det blir fördrink här hemma hos oss innan en middag på Tofta Beach House.

I morgon skulle jag egentligen varit på en mysig frukost tillsammans med ett gäng fina tjejer här i Tofta men jag fick lämna återbud. För tre veckor sedan fick jag tre fästingar. De brukar gilla mig och jag brukar få plocka bort några varje sommar. Jag har haft lite koll på betten och häromdagen kom ett stort rött märke runt ett av betten så det är borreliavarning på det. Så istället för en mysig tjejfrukost blir det en tur till Vårdcentralen.

Ha en fin måndag. Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *