PÅ VÄG TILL FIRANDE…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.

Hej söndag!

Vilka dagar vi har va! Så här vill man ju att det ska vara hela sommaren ju. Det är väl det värsta, att man kommer att bli lite besviken om det bara är 20° en dag. Men det är bara att ta tillvara på den här dagen och ställa in sig på att i veckan som kommer så ska det bli lite sämre väder. Men då jobbar vi så det gör ju inget. Sista veckan nu, sen är det äntligen semester.

Efter några timmar på stranden igår så svidade vi om och tog bilen in till stan för att fira min syster som fyllt jämt. Jag ska visa några bilder därifrån lite senare.

Jag måste tipsa er om klänningen som jag hade på mig igår em och kväll när vi åkte in till Visby i nästan 30° värme. Jag hittade den med 50% rea HÄR och jag köpte även en svart variant som finns HÄR. Tyget är så svalt och skönt och det faller bra så att det inte ser ut som att man har ett tält på sig. Det bästa är att de inte är genomskinliga vilket annars brukar vara problemet när man hittar en klänning som är perfekt att ha supervarma sommardagar. Jag har strl 38 och det är det jag oftast brukar ha i klänningar så storlekarna är normala skulle jag vilja säga.

Idag hänger vi här hemma på tomten och det fläktar lite idag vilket är så skönt.

Ha en fortsatt skön söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • E
  juni 28, 2020

  Verkligen supersnygg!

  • tiname@live.se
   juni 28, 2020

   Tack snälla du!!! Kram //Tina

 • Maria - Wikers Liv
  juni 28, 2020

  Den såg verkligen luftig och skön ut! Du klär väldigt bra i långa klänningar! Själv försöker jag “vänja mig” vid just längre klänningar och kjolar för att det kan vara skönt att ha det istället för jeans/långbyxor när vädret inte är så varmt som det är nu… 😉
  På tal om klänningar så har jag länkat till dig i gårdagens blogginlägg, om just klänningar 😉 🙂
  Och förresten, så har vi bokat in en helg i Visby nu i slutet av sommaren. Det blev ju inget i slutet av april, så nu hoppas vi på att det går i lås denna gång.
  Ha en fortsatt fin söndagseftermiddag/kväll.
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   juni 28, 2020

   Åh tack snälla Maria för fina ord! Jag gillar mest klänningar som slutar nedanför knät men ibland kan jag slå till på en långklänning också. Tack också för länkningen. Jag ligger lite efter men jag ska kika in till dig och läsa ikapp så fort som möjligt! Vad mysigt att ni kommer till Visby igen och då håller jag tummarna för att ni får bättre väder än sist. Om vi är här samtidigt vore det skoj att träffas en snabbis och säga “hej” om det funkar? Ha en fin uppstart på nya veckan! Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 28, 2020

  Så fin i klänningen och verkligen en skön modell för varma dagar när man inte vill ha något klibba åt mot kroppen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 28, 2020

   Tack Carin!!! Ja, jag är så glad över att jag sprang på de här klänningarna. Så sköna! Kram //Tina

 • ulrica
  juni 29, 2020

  Superfin!!
  Jag som är kurvig kan absolut inte ha såna där härliga klänningar, då ser jag verkligen ut som en tunna :-). Inte charmigt alls.
  Och jag är en av de som är tvärtom och jublar när temperaturen gick ner lite grann, jag kokar inombords när det är så där varmt.
  Men det får gärna bli liiiite varmare än 20 såklart.
  Ha en fin måndag!
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   juni 29, 2020

   Äsch hjärnspöken Ulrica… Du skulle visst passa i den typen av klänning. Det gäller att hitta rätt tyg och fall bara :-). Jag håller med dig lite ändå, det var skönt med en annan luft idag. Men hoppas att vi får tillbaka mer värme lite längre fram igen. Ha en fin kväll fina du! Kram //Tina

Previous
MIDDAG PÅ STRANDEN…