PIFFAT PÅ BALKONGEN…

Då var det dags för det årliga balkongfixet. Gick förbi Odenplan på vägen hem från jobbet och handlade upp mig på växter till balkongen och snittisar till vaserna. Sen var det bara att sätta igång. Vilken skillnad det blir när balkongen får lite grönt som piggar upp. Det känns ju lite mysigare att hänga här nu om kvällarna. 
Där nere längs med kortsidan på balkongen skulle det ha stått en platsbyggd soffa. Den skulle ha kommit på plats redan förra sommaren och vi hade en snubbe här som mätte och kom med ideér hur det skulle se ut. Allt såg så bra ut tills den skulle byggas… då gick snubben gick upp i rök. Poff så var han väck och gick inte att få tag på. Så snopet. Det var för sent för att få tag på någon annan och vi sa att vi satsar på att fixa en till den här sommaren. Men det blir ingen i år heller. Vi har helt enkelt inte orkat tagit tag i det eftersom vi har haft fullt upp med bygget på Gotland. Kanske snubben dyker upp till nästa sommar…
Som vanligt har vi så mycket för oss om kvällarna och klockan hinner att bli mycket innan vi tar tag i att laga middag men vi konstaterade precis att vi orkar inte fixa något så vi går ut en sväng och sladdar in på ett lämpligt ställe. Det här är det bästa med att bo centralt; det är bara att kliva ut genom dörren så kan man få lite god mat. Vi får se vart vi hamnar.
Ha en fin lill-lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VÅR INNERGÅRD…