Mina dagar

VÅR INNERGÅRD…

Vår innergård här i Stockholm är så himla mysig. Den är grön och lummig och man kan få plats rätt många där om man vill boka upp den till något speciellt tillfälle. Det finns en grill också men vi har varit dåliga på att använda den. Men vem vet… det är kanske i år det händer… Vi får i och för sig grilla på vår balkong eftersom vi bor högst upp men vi känner oss inte helt bekväma med det. Det vore ju så pinsamt om det började osa in till grannarna…
Vilket underbart väder vi har, eller hur! Vi har rätt svalt på jobbet som tur är så där inne behöver man en kofta för att inte frysa men det känns ju lite märkligt att ta av sig innan man går ut när man slutat för dagen. 
I kväll har jag promenerat bort till Rörstrandsgatan för att handla lite blommor på en av mina favoritbutiker; LoLodi. Jag har köpt upp oss på några gröna växter vilket var välbehövligt. Två fikonträd och en annan grön växt som jag inte minns vad den heter. Det var värsta träningspasset att gå dit och tillbaka i värmen med kassar fyllda med blommor och krukor. Tungt som tusan… Nu är de placerade men vi får väl se om de hamnat rätt eller om vi får testa runt lite.
Ha en fin kväll i sommarvärmen!
KRAM! 

2 kommentarer

 • Lena - gott för själen

  Ja, jisses vilken lummig och fin innergård ni har! Jag bor också högst upp och har funderat på om man får grilla eller ej. Nu är ju jag visserligen inte nån jätte-fan av att grilla, men ändå.

  Förstår att det var ett träningspass att bära hem det där. För mig blev det som ett dubbelt träningspass att ta en löprunda i närmare 30 grader igår kväll. Hahaha! Men bra gick det!

  Kram Lena

  • Tina ME

   Det finns en o-charmig del av gården också men den här delen är verkligen jättemysig. Vad duktig du är! Jag har lagt ner löpningen. Det får bli PWs för mig. Jag kan inte skylla på något annat än att motivationen inte är den bästa men huvudsaken att man gör något tänker jag. Kramar //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *