POM POM-KUDDAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Royal Design, Homeroom och Newport.

Nu är vi hemma i Stockholm igen sedan några dagar tillbaka. Vi lämnade ett Gotland som andades vår. Fåglarna kvittrade, det var ett härligt ljus ute och alldeles vindstilla. Här i Stockholm är det kallt och vintrigt. Idag har det snöat slask hela dagen och ikväll har det frusit på och är snorhalt. Jag vill ju helst bara ligga kvar i sängen, mumsa godis och se på serier under tiden jag väntar in vårens ankomst.

Jag vet inte om jag visat våra Pom Pom-kuddar tidigare. Lyckades komma över ett par på rea. HÄR hittar ni dom till nedsatt pris just nu. HÄR och HÄR finns två andra fina varianter.

Just nu har vi visst två olika färger på lamporna eftersom den ena gick paj och vi kom hem med fel. Det måste fixas i helgen.

Ikväll har vi haft Johannes och Viktoria här på vardagsmiddag. Tänk att det redan gått snart två tredjedelar av graviditeten. Och som vi alla längtar efter den lilla pojken som ligger där inne. Ytterligare ett litet mirakel som ska välkomnas in i vår familj.

En jobbdag kvar den här veckan och det ska bli så skönt med helg. Vi har en brunch hos vänner inplanerad på lördag men i övrigt så är det fri hopp och lek. Ett bra upplägg känner jag. Gillar när det finns en blandning av att något är uppstyrt och att resten är öppet.

Vi hörs och ses!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN SÖNDAG VID HAVET… OCH ÄNDRADE PLANER…