Allmänt

EN SÖNDAG VID HAVET… OCH ÄNDRADE PLANER…

Om man är uppvuxen vid havet så finns det alltid en dragningskraft till vatten inom en. I alla fall är det så för mig. Om det finns något negativt med att bo i Vasastan i Stockholm så är det att vi måste ta oss en bit för att komma till vatten. Nu ligger inte Karlbergskanalen och Mälaren jättelångt bort men själva känslan av att bo havsnära, den skojar man inte bort.

I går tog vi en promenad ner till stranden och gick bort till Gnisvärd.

Det friskade i ordentligt och vi hade motvind på vägen dit.

Vi tittade till vår lilla strandstuga och mitt emot ligger en liten krog; Broman & Son.

Där åt vi en god lunch och sen promenerade vi längs med stranden hem igen.

Vi tog bussen in till Visby och hämtade upp vår bil som vi lämnade hos mamma i lördagskväll och hälsade också på pappa.

Vi har ju haft rätt blåsiga dagar här på ön men det gör mig ingenting bara jag får vara vid, och inte på havet. På grund av vinden så har vi ändrat våra planer och reser hem i morgon kväll istället. Det skulle blåsa upp mer under eftermiddagen idag, vilket det också har gjort men det ska lugna ner sig till i morgon så då bokade vi om. Inte för att jag blir sjösjuk men jag tycker att det är så himla obehagligt när det kränger, lutar och slår. Beroende på när på dagen/kvällen som vi åker så vill jag kunna jobba, läsa, äta mat eller ta en fika men det är ju omöjligt när det gungar så mycket så att man inte ens kan vara uppe och gå. Eftersom jag har varit med om några skräckresor över både Östersjön och Nordsjön så drar jag mig för att resa när det stormar. Har vi möjlighet så brukar vi boka om vilket funkade den här gången.

Ha en fin måndagskväll så ses vi i Stockholm!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *