Mina dagar

PUERTO DE MOGÁN…

Här hamnade vi lite spontant…
Tanken var att vi egentligen skulle åka till Las Palmas idag men vädret blev så mycket bättre än förväntat så vi stannade kvar i Cura. Framåt kvällen mulnade det på och då tog vi en taxi på svindlande vägar över bergen till Puerto de Mogán.
Och vilken liten pärla det är. Det var egentligen här vi ville bo men vi var ju så sent ute så allt var redan fullbokat när vi äntligen kom till skott. Jag förstår varför för det var verkligen precis sådär mysigt som vi föreställt oss.

Här är playan och om vädret är med oss så är det här vi kommer att hänga på fredag :-).

Om man tar sig tid och går över till andra sidan hamnen så kommer man till en restaurang som heter La Cofradia. Inte lätt att hitta om man inte vet att den finns där. Man kan gå in från bakgatan eller från sidan som vetter mot hamnen och här serveras det pinfärsk fisk på riktigt. 
Fiskebåten ligger parkerad precis utanför restaurangen… ja ni fattar…

Nu är vi ”hemma” igen och vi kan konstatera att vad fort det går… Vi kom ju just hit känns det som. Men än har vi ett par dagar kvar att se fram emot. Det verkar som att vädret ska vara med oss de sista två dagarna och i morgon kväll ska vi till Meloneras och träffa vänner som bor här på lite längre basis än vad vi gör ;-). Det ska bli så mysigt!
Nu är det snart dags att hoppa i säng. Det är så lustigt… när vi är utomlands då går vi och lägger oss tidigt och är uppe tidigt. Det skulle aldrig ske hemma…
Hoppas att ni har det bra där hemma!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *