Hola!
Tusan vad snabbt den här veckan gick…
Väderprognosen sa regn och rusk men det har vi knappt sett röken av och idag var det verkligen toppenväder. 25-30° och jag har badat… flera gånger!!! Vilken final vi fick. Vi tog oss till Puerto de Mogán i morse och har sen tillbringat hela dagen på stranden. Sååå skönt och den här dagen ska jag bära med mig i minnet hem till vintriga, kalla Sverige.
Ser ni bussen på vägen där uppe på toppen? Ja så högt upp går vägen till Puerto de Mogán och är man höjdrädd så ska man nog ta en taxi eller köra själv. Vi har åkt både bil och buss och vi är som tur är inte höjdrädda på det sättet. De där chaufförerna har ju kört där en och annan gång och vet nog vad de gör. Vi är mer imponerade av den fantastiska utsikten. Magisk!
Lunchen åt vi på La Cucina, en liten italiensk restaurang som ligger lite ovanför själva turiststråket. Jag återkommer med ett inlägg om den här lilla pärlan vid ett senare tillfälle.
Ja, vilken härlig vecka vi haft. Sol och bad, god mat (förutom ett par floppar), gott vin, solnedgångar och en rolig kväll med Johan & Maria i Meloneras. I kväll ska vi njuta av maten här på O.B.C sen är det bara att packa ihop för i morgon fm är det dags att åka hem igen. 
Ha nu en riktgt fin fredagskväll där hemma!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
PUERTO DE MOGÁN…