RAGGSOCKOR PÅ OCH PREMIÄRELDNING I KAMINEN…

Posted on

Hej Hej!

Vilka kontraster… igår kväll var vi mitt inne i ett pulserande Stockholm city och åt middag och nu sitter vi är på Gotland med raggsockorna på. Det var lite kyligt när vi kom hit men nu har kaminen värmt upp huset så vi sitter bara här och njuter av tystnaden och ett glas rött framför brasan.

Min mamma är en fena på att sticka raggsockor och vi har avverkad ett antal under åren men dagen till ära plockade jag fram ett nytt par. Så skönt när golvet är lite svalt.

Så skönt att vara här igen. Den här svängen måste vi packa ihop det sista av sommaren men det är inte så mycket kvar. Vi har tagit lite efterhand när vi varit här. Hösten här nere på ön är så härlig och det verkar som att fler har upptäckt det för det har aldrig varit så mycket turister här på ön som nu. När vi reste ner idag så var det nästan 1000 passagerare på färjan… en fredag i oktober… det har ju aldrig hänt. Men kan man inte resa utomlands så är ju Gotland ett fantastiskt alternativ för det är ju nästan som att resa utomlands på många sätt.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • dianasdrömmar
  oktober 10, 2020

  L¨åter som en mysig helg kram

 • Mamma C
  oktober 10, 2020

  Låter skönt med tystnaden och ett glas rött och en brasa som sprakar.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

Previous
NYÖPPNING PÅ SURFERS STOCKHOLM… MYMLAN HAR GJORT DET IGEN…