HÖSTMORGON I TOFTA…

Hej lördag!

Här har vi vaknat upp till en gråmulen dag. Men inte gör det något för det är så skönt och avkopplande att vara här. Vi har bara skrotat runt här hemma på fm och det är så skönt att få vakna upp av sig själv och inte som hemma i Stockholm att man vaknar av att tidningen kommer, någon morgontidig granne börjar renovera tidigt eller barn som är ute och leker på innegården. Här är det alldeles tyst. Det enda man kan höra är havet om det blåser ute.

Jag gillar att starta upp en helgmorgon med en långfrukost och sen få sitta här vid köksbordet med en balja te och surfa runt. Sen är jag redo för att ta mig an dagen.

Men nu har vi skrotat klart för vi ska alldeles strax åka in till Visby och handla lite inför kvällen. Vi ska få middagsgäster ikväll så förråden behöver fyllas på.

Ha en skön lördag och ett stort tack för att ni tittar in! Jag blir alltid lika glad när jag, som senast igår, stöter på någon som berättar att de brukar titta in på min blogg. Så kul!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
RAGGSOCKOR PÅ OCH PREMIÄRELDNING I KAMINEN…