Allmänt

REDO FÖR EN DIGITAL AFTERWORK…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera.

Hej Hej!

Ikväll skulle jag egentligen träffat mina härliga kollegor på en afterwork ute på stan. Så blev det inte… Istället blev det en digital afterwork via Teams så jag laddade upp med ett glas vin och chips. Jag som inte ens brukar äta chips men något snacks måste man ju ha och det var det enda vi hade hemma. Efter ett par timmar var det dags för mig att avrunda men det funkade ju faktiskt riktigt bra med en digital aw också. Det finns ju massor av finesser som man kan testa vilket vi gjorde och det blev många skratt när vi blev satta typ i fåtöljer i en biosalong haha. Men trots att det funkade förvånansvärt bra så längtar jag så mycket efter att vi kan få ses live igen. Saknar dem så mycket…

Här kommer lite julklappstips… Glaset kommer HÄRIFRÅN och de här glasen är absolut de bästa man kan få tag på. Att dricka vin ur rätt glas är så viktigt om man få ut allt gott av vinet. Marimekkoskålen är slut just i den här färgen men den finns i en grå nyans som är så fin. Den finns även i flera andra färger. HÄR hittar ni dem.

Jösses vad den här veckan har gått snabbt. Redan torsdag i morgon och jag vet inte hur det går till men jag har fullt upp hela tiden med jobb, advents- och julpiff, träning och lite annat smått och gott som pockar på. Jag skulle vilja läsa klart min bok som jag har kommit halvvägs i men jag somnar som en stock när jag lägger mig om kvällarna. Kanske kan jag få till det i helgen?

Ha en fin avrundning på den här onsdagen så hörs vi i morgon.

Kram!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *