Mina dagar

REDO FÖR TAKE OFF…

 Efter en vecka med en hosta from hell, vårdcentralsbesök och hemmakontor laddar jag nu för en vecka på Gran Canaria och hoppas på att jag kan få ta semester från den här förkylningen. Fy vad den  här hostan har varit besvärlig; den verkar aldrig vilja gå över. Minns inte när jag sov en hel natt senast…  Men nu är hostmedicinen fixad så nu jäklar…
och passen är framme…

reseförpackningar av schampo, balsam, hårspray mm är inhandlade… 

och ett gäng pocketböcker ska få följa med… en för varje dag…
Ja då är det väl bara att ta tag i det här med packningen då. Som vanligt är jag ute i sista minuten men det brukar gå rätt bra ändå. Kom just på att vi behöva städa här hemma också eftersom Vendela och hennes kompisar kommer att husera här hemma under tiden som vi är borta. Eller så kanske det är bättre att städa efter…
Vi ses på Gran Canaria!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *