Mina dagar

RIK FÖR EN DAG…

Aldrig känner man sig väl så rik som den dagen då lönen trillar in på kontot. Känslan när man tittar på summan som finns där på kontot är ju så härlig och tänk om… tänk om man inte hade några kostnader för huset och tänk om det inte kom några fakturor just den här månaden och tänk om vi hade vunnit en månads gratis mat och tänk om jag kunde få spendera hela den där summan som trillade in igår bara på skor, fina kläder och annat fint som värmer ett shoppinghjärta. Drömmar!
Nu har jag tagit en svängom med mina fakturor och nu är allting precis som vanligt igen men jag fick i alla fall känna mig rik för en dag…

Här hemma har vi ätit långfrukost och nu är det dags att bege sig ut för att fixa lite ärenden. Hälften av familjen är redan ute på vift men jag är också på gång snart. Skall bara… 
Ha en skön lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *