Mina dagar

TIGGY…

Den här mannen heter Tiggy och han säljer sina målningar i Meatpacking NY. Han är från London men har en mamma som kommer från Djursholm så efter att han sjungit Imse Vimse Spindel för mig på svenska så var vi ju fast och plockade fram stora plånboken för att köpa en målning. 
Förutom att vi föll för hans skönsång så målar han faktiskt väldigt coola tavlor också. Vi valde en som var målad i akryl blandat med någon variant av collage som föreställer Times Square. Den är full av alla möjliga färger och vi ville ju ha något färgglatt här hemma på vår vägg mellan soffan och kaminen. Nu har vi fått färg så vi tiger misstänker jag :-). Vi har i alla fall släpat med den hela vägen hem från NY och nu är den inlämnad för att spännas upp så att vi förhoppningsvis kan hänga upp den till påsk. Spännande!
Nu firar vi fredag här i vårt hus med att snart äta Kyckling Kerala Curry med Nanbröd. Sen blir det Let´s Dance misstänker jag. Jag föredrar då Skavlan så vilken tur att det finns fler än en tv-apparat i vårt hus.
Ha en skön fredagskväll alla ni!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *